Torneig obert 'Ciutat de Gavà' 2020


Aquest any en un format més reduït farem el torneig d'escacs actius Vila de Gavà. El torneig, com sempre està obert a la participació de tothom, estigui o no federat. Tindrà lloc els dissabtes 7 i 14 de novembre al nostre local. 

Les bases del torneig són:
  1. El torneig es regirà per les presents bases de joc i per les Lleis d’Escacs Ràpids de la reglamentació actual de la FIDE.
  2. La participació és gratuïta i està oberta a tothom. No es requereix llicència federativa.
  3. Local de joc: Casal de la Torre Lluch. Carrer del Centre, 3-5
  4. Inscripcions: Fins al 5 de novembre, als telèfons 665 873 392 / 618 333 241
  5. Sistema de joc i rondes: el torneig es jugarà en dues sessions, els dissabtes 7 i 14 de novembre en horari de 9:30h a 13:30h. Els aparellaments es realitzaran utilitzant el sistema suís. El ritme de joc serà de 20 minuts per jugador amb increments de 5 segons per cada jugada efectuada. Els desempats a la classificació final es resoldran pels sistemes Buchholz Total i Progressiu, per aquest ordre.
  6. Premis: Per al campió i el subcampió del torneig i pels primers classificats en les següents categories: Veterà-65, Sub-14, Elo Sub-1800.
  7. Els participants autoritzen a ser enregistrats / fotografiats amb finalitats informatives i de promoció. 
  8. La participació en el torneig implica el coneixement i l’acceptació de les presents bases de joc.
  9. Mesures de prevenció Covid 19: És obligatòria la correcta utilització de mascareta protectora a la sala de joc, durant tota la partida i fins a la sortida del recinte. Els participants seran distribuïts de forma que es garanteixi la distància social. Es desinfectarà el mobiliari i la resta d'elements. Abans i durant l'ús del local, s'afavorirà la ventilació natural de les instal·lacions. Signatura d'un document de declaració de responsabilitat personal per part dels participants.

Publicar un comentario

0 Comentarios