Matrícula oberta per als cursos 2023-24 d'escacs per a menors de 16 anys

Introducció

Com cada any, iniciem el període de matriculació per als cursos 2023-2024. Els cursos estan pensats com una evolució de l'activitat extraescolar que pugui fer en la seva escola. Entenem que el procés d'iniciació es pot seguir amb aquestes activitats i, a partir d'un cert nivell, segons els interessos del nen, es plantegi una formació més avançada dirigida a competir en un futur. Per aquells alumnes que no puguin assistir o no tinguin oferta d'activitats d'escacs a la seva escola, s'oferirà un grup d'iniciació.

Plantejament docent

Es tracta de cursos de tecnificació d’escacs. Tot i que pugui haver grups d’iniciació, es plantegen recorreguts curriculars seguint els diferents nivells de manera progressiva. Cada curs te objectius docents que permetran assolir aquesta progressió. Les classes tindran una part teòrica i una part pràctica sota la supervisió del professor. Els continguts seran seleccionats per l’equip docent.

Grups

Els grups s’organitzaran per nivells i edats. El número mínim d’alumnes en un grup serà de quatre. Cada grup tindrà un color identificatiu. Cas de que hi hagi dubtes sobre quin és el grup més adequat, l'equip docent faria una avaluació del nivell.

Horaris

L’horari serà preferentment de 17.30 a 18.30 h en els cursos d'iniciació (grup blanc) ó de 17:30 a 19.00 h, en la resta de grups. 

Els alumnes que continuen d'anys anteriors podran mantenir l'horari si així ho desitgen.

En el cas de que uns inscribiu per primera vegada, en el formulari us demanem la vostra disponibilitat per tal d’encaixar els horaris que tinguin una major acceptació. Quan s’hagin format els grups us confirmarem l’horari. Cas de que aquest horari no us anés bé, intentarem buscar una alternativa.

Lloc

Les classes s'impartiran a la seu del Club d'Escacs Gavà (Carrer del Centre, 3-5).

Competicions

La disputa de competicions és opcional (tant federades com no federades). En algunes podrà assistir algun entrenador del Club, encara que la majoria tenen caràcter individual. Durant l’any el Club d’Escacs Gavà organitzaran torneigs de promoció (en general, els dissabtes al matí amb periodicitat mensual o bimensual, amb un total d’entre 4 i 8 torneigs al llarg del curs escolar) dels quals us informarem properament, si ho desitjeu.

Preus

La matrícula del curs tindrà un cost de 30 € (inclou tot el material docent que serà facilitat durant el curs) i el cost mensual serà de 20 € (grup d'iniciació) i 30 € per a la resta de grups. Els pagaments es realitzaran de la següent manera:


Els pagaments es realitzaran durant els 10 primers dies del trimestre. El sistema de pagament serà preferentment en efectiu (a la seu del Club) o per Bizum al número 622 322 022.

Si s’inscriu un segon membre de la família tindrà un descompte del 10% en la quota.

Calendari

El curs s’iniciarà la setmana del 18 de setembre.

Baixes

Si un alumne es dona de baixa ho haurà de comunicar al professor abans del dia 15 del mes en curs, amb la qual cosa, se li retornaran les quotes mensuals dels mesos no consumits.

Matriculació

La matriculació estarà oberta durant tot l'any.

Informació

Per a dubtes i aclariments podeu trucar o escriure al telèfon  622 322 022

Formulari d'inscripció

La matrícula quedarà formalitzada quan es completi el formulari d'inscripció i es faci el pagament. Cas de que una vegada fixats els horaris no fossin compatibles amb la disponibilitat de l'alumne, es tornarà l'import de la primera quota.

Publicar un comentario

0 Comentarios